Uiverstraat 24, 1671 EL, Medemblik       06-29022440        info@schilderjeroen.nl

Schilderwerken

Diensten

Buitenschilderwerk
We zijn al vele malen in de gelegenheid gesteld om hele mooie panden onder handen te nemen. Een goed voorbeeld hiervan is dit prachtige woonhuis aan het Handvastwater te Enkhuizen. Een dergelijk pand met allure verdient het om prima te worden onderhouden. En dat wordt het...

Een bewerkelijke schildersklus, maar wel één die voldoening schenkt. Let maar eens op als u er langs rijdt.

Strak in de verf !
Aan wat recentere panden valt natuurlijk ook genoeg te onderhouden. Als voorbeeld hier een mooi vrijstaand woonhuis in Zwaag. Hoewel het schilderwerk nog in goede conditie was, is het pand enorm veranderd door de schildersbeurt.

Een plaatje...
De door ons gerenoveerde daklijsten en de nieuwe kleurstelling zorgen voor een haast moderne, maar vooral frisse uitstraling. Dit pand mag nu met recht een van de mooiste panden van Medemblik worden genoemd. Een stukje vakwerk waar wij nog steeds met plezier op terug kijken.Binnenschilderwerk
Vooral in de wintermaanden hebben we graag dat u een beroep op ons doet voor een binnen-klus. Of het nu nieuwbouw of renovatie is. In beide sectoren kunnen we iets voor u betekenen.


Winterkorting
In de wintermaanden hanteren we vaak extra aantrekkelijke tarieven en kunnen daardoor in de meeste gevallen zeer concurrerend aanbieden.

Ekkelenkamp Schilders

Uiverstraat 24
1671 EL Medemblik

Telefoon

T: 022-7570307
M: 06-29022440

Email

Info: info@schilderjeroen.nl