Uiverstraat 24, 1671 EL, Medemblik       06-29022440        info@schilderjeroen.nl

Coatings

Coatings

Ekkelenkamp Schilders houdt zich al jarenlang bezig met het spuiten van wanden, plafonds en houtwerk. Met deze ervaring zijn we in 2010 een nieuw bedrijf begonnen: Ekkelenkamp Coatings. Dit richt zich op het spuiten van betonnen dakpannen. In Europa wordt dit al op grote schaal gedaan, alleen in Nederland is het vrij nieuw. In West-Friesland zijn veel huizen voorzien van betonnen dakpannen die hun beste tijd hebben gehad. De pannen zijn verbleekt door de zon en zitten vaak onder de mosplekken.
 

Waarom dakcoating?
Dakcoating laat uw dak er weer uitzien als nieuw. Het is de meest effectieve en goedkoopste oplossing om uw dak te beschermen tegen verwoestende weersinvloeden, ontsierende mossen en algen. Het geeft de uitstraling van een nieuw dak, zonder hoge kosten maar met meerwaarde aan uw eigendom. Een ander kleurtje? U kunt het dak van een nieuwe kleur voorzien zonder de hoge kosten van nieuwe pannen.
 

Koelen door coaten
Tot de werkzaamheden behoort ook het spuiten van daken die beplakt zijn met zwarte dakbedekking. Deze worden voorzien van een speciale lichte, reflecterende coating om het gebouw in de zomer koeler te houden. De airco hoeft zo 4 tot 6 graden minder te koelen. Niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.
 

Renoveren door coaten
Ook kunnen we daken waar de dakbedekking eigenlijk aan vervanging toe is behandelen met een waterdichte coating. Het voordeel hiervan is dat het veel sneller gaat dan de dakbedekking vervangen en er hoeft geen brander te worden gebruikt wat het werk een stuk veiliger maakt. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op het geleverde werk!


 

Producten
Voor een goede dienstverlening is het belangrijk zaken te doen met een groothandel die verstand heeft van zaken. Daarom doen wij al jaren zaken met Novegro, de Noordhollandse Verfgroothandel. Ook zijn wij via deze weg in contact gekomen met Rust-Oleum Netherlands BV, dat industriele coatingsystemen aanbiedt. Rust-Oleum heeft voor elke ondergrond de juiste coating.


 

Ekkelenkamp Schilders

Uiverstraat 24
1671 EL Medemblik

Telefoon

T: 022-7570307
M: 06-29022440

Email

Info: info@schilderjeroen.nl